Svaki dan u ponudi cijela paleta pekarskih i slastičarskih proizvoda
Sjedište i proizvodnja pekare i slastičarne „Concettino” nalazi se u Poreču, na zapadnoj obali Istre.
Poslujemo od 1991. godine, a naše djelovanje rezultat je obiteljske tradicije koju su zajedničkim snagama razvili brat i sestra.
Od samog početka, obrt se širio u skladu s potrebama potrošača, uz nadogradnju modernom tehnologijom i podršku kvalificiranih djelatnika. Danas je izrastao u suvremeno organiziran proizvodno-prerađivački sustav koji udovoljava svim zahtjevima i potrebama tržišta.
Visoku razinu kvalitete jamči poseban laboratorijski nadzor cjelokupnog tehnološkog procesa.
Izuzetan trud pridajemo izboru sirovina, inovaciji tehnoloških postupaka pri izradi proizvoda, ali i besprijekornom održavanju sredstava za rad koja prolaze zahtjevne kriterije zdravstvene ispravnosti pri proizvodnji te naposljetku redovito ulažemo u modernizaciju transportnih sredstava.
Zahvaljujući konstantnoj želji za usavršavanjem, redoviti smo sudionici sajmova i seminara diljem Hrvatske, Italije, Austrije, Francuske, pa čak i daleke Kine.
Concettino snabdijeva:
- Hotele
- Trgovine
- Škole
- Restorane
- Ugostiteljstva
- i ostala potrošna mjesta na zapadnoj obali Istre
Referentna lista - veće kuće:
- Plava Laguna, Poreč
- Valamar, Poreč
- Plodine, Poreč
- Konzum, Zagreb
- Getro, Umag
- Istraturist, Umag
- Maistra, Vrsar
Neke činjenice...
Pekara „Concettino” posjeduje dva proizvodna pogona u kojima je zaposleno od 50 stalno zaposlenih, do 90 djelatnika sezonskog karaktera: pekara, slastičara, dostavljača, trgovaca, tehnologa itd.
Proizvodi se na tržište plasiraju putem suradnje s 80-ak veleprodaja te kroz 12 maloprodajnih centara u vlasništvu Concettina, a dostavlja ih 6 dostavnih vozila.
Pomno biramo svaki sastojak...
U ponudi imamo preko 30 vrsta kruha, 30 vrsta peciva, 80-tak vrsta kolača i torti te se konstantno prilagođavamo željama kupaca ne bi li na taj način uljepšali njihovu svakodnevnicu i posebne trenutke.
Vrlo važan dio našeg poslovanja je i takozvani „zdravi asortiman”, u kojem vodimo brigu o proizvodnji zdravih, bioloških namirnica – kako kruha i peciva, tako i kolača i slastica koji ne sadrže teške i masne sastojke te nepotrebne aditive, stoga su adekvatni i za dijabetičare.